Het VLEN-bestuur heeft de nieuwe maatregelen afgewacht en daarna besloten dat de VLEN-dag dit jaar weer in fysieke vorm zal doorgaan. Dit jaar zal dit zijn op zaterdag 30 oktober 2021 volgens de dan geldende voorwaardes rond COVID-19 (waarschijnlijk dus met een COVID-toegangsbewijs, d.w.z. een QR-code). We zoeken nog een locatie en sprekers. We onderzoeken momenteel de mogelijkheid voor het, naast de bijeenkomst, online streamen van de VLEN-dag.
Dit jaar wordt tevens weer de Leo Bels-prijs uitgereikt aan een persoon die zich heeft ingezet voor de studie naar of bescherming van vleermuizen. In 2019 kreeg Erik Korsten deze eervolle prijs, bestaande uit een wisseltrofee en een oorkonde. Wij zetten graag mensen in het zonnetje die opvallen door hun toewijding, innovatie, enthousiasme en inspiratie om het verschil te maken, zowel voor vleermuizen als voor mensen, waardoor de missie van Vleermuizenwerkgroep Nederland werkelijkheid wordt. De prijs is vernoemd naar Leo Bels, één van de eerste Nederlandse vleermuisonderzoekers.
We willen vleermuisminnend Nederland bij dezen uitnodigen om personen te nomineren, vergezeld van een motivatie voor de nominatie. Het aantal nominaties wordt opgeteld en degene met de meeste nominaties wint de award.
Nominatie indienen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sluiting nominaties: donderdag 21 oktober om 18.00 uur.
Jury: Bestuursleden van de VLEN.
Bij vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met René Janssen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het VLEN-bestuur