Vleermuis in droger

  • Angela Boer
  • Onderwerp Auteur
10 jaren 9 maanden geleden #316 door Angela Boer
Beantwoord door Angela Boer in topic Re:Vleermuis in droger
Ik denk dat hij van buitenaf in de slang is gekomen, dus waar de slang door de muur gaat. Daar zit nog geen plaatje voor. Wel knap om precies die opening te vinden in zo'n muur!

Er vliegt ook elke avond een vleermuis voor ons huis heen en weer, leuk om te zien. We hebben laatst ons dak gerenoveerd en toen we de pannen eraf haalden, kwam er ook een vleermuis tevoorschijn. Er zitten er dus genoeg, hier. Leuk hoor!

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
10 jaren 9 maanden geleden #315 door jip
Beantwoord door jip in topic Re:Vleermuis in droger
Hoi Angela,

Wat een maf verhaal! Is de vleermuis via de droger levend in de afvoerslang gekomen?

Vleermuizen beginnen zich nu klaar te maken voor de aankomende winter (vanaf 15 oktober) en zoeken plekjes waar ze veilig kunnen overwinteren. De afvoerslang was duidelijk niet geschikt, ik gok niet dat deze vleermuis weer terug zal komen.

Om welke soort het ging? Tja, als de oren zowat even groot waren als het lijf, dan was het vast en zeker een grootoorvleermuis. Jonge grootoorvleermuizen hebben nu nog een heel grijze vacht.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

  • Angela Boer
  • Onderwerp Auteur
10 jaren 9 maanden geleden #314 door Angela Boer
Vleermuis in droger werd gestart door Angela Boer
Wij vonden vanavond een vleermuis in de afvoerslang van onze droger.
Eerst dachten we aan een gewone muis, maar toen we de slang losgekoppeld hadden, kwam er een vleermuis uit vliegen. Hij vloog eerst een aantal rondjes door de keuken en daarna naar buiten.
Ik heb er helaas geen foto van kunnen maken. Ik vond hem vrij groot, hij(of zij) was donker, grijs of zwart en had hele grote oren...

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Moderators: Saskia RoselaarRene JanssenCarolienMarga van der TolErik KorstenvleermuisMaarten BreedveldBernard van Duijnenbernadette van NoortCarlo Wijnenaj_geluid_mod