vleermuis in de bijkeuken

Meer
10 jaren 10 maanden geleden - 10 jaren 9 maanden geleden #233 door Huub Vlemmix
Beantwoord door Huub Vlemmix in topic Re:vleermuis
Beste Niek,

Het is lastig in te schatten waarom hij daar zit maar ik denk dat je het beste contact op kan nemen met de vleermuis werkgroep van jouw provincie.
Deze gegevens kun je vinden op de volgende link

www.vleermuis.net/deskundige-in-de-buurt/

Zij zullen je telefonisch advies geven en indien nodig zullen ze kijken of een van hun vrijwilligers jou zo snel mogelijk kan bezoeken en helpen.

Veel succes er mee
groet'n

Huub

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

  • niek
  • Onderwerp Auteur
10 jaren 10 maanden geleden - 10 jaren 10 maanden geleden #232 door niek
vleermuis in de bijkeuken werd gestart door niek
ik heb niet echt last van veel vleermuisen in huis, maar er is er een de bijkeuken ingevlogen en in een hoek gaan zitten(kan ook dat ie via de ventilatie is gekomen) maar ik kwam terug en de kat had het beestje ook al gevonden. hij heeft het beestje niet te pakken gekregen maar het zit nu al 2 dagen in de hoek zonder zich te bewegen. we hebben de deur al meerdere malen open gezet maar hij blijft lekker zitten waar die zit. op zich niet zo'n groot probleem maar toch zou ik graag willen weten hoe ik hem weg krijg.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Moderators: Saskia RoselaarRene JanssenGerrit KolenbranderPeter TwiskCarolienMarga van der TolF.A. van MeursErik KorstenMirjam van den OudenvleermuisMaarten BreedveldBernard van Duijnenbernadette van NoortCarlo Wijnenaj_geluid_mod