veldshop

De eerste totaalleverancier voor zowel de professional als de particulier die zich met natuur & ecologie bezighoudt. Optiek, waadpakken, batterijen, petrischalen en nog veel meer. U kunt hier terecht voor veldmaterialen voor vleermuisonderzoek, zoals een zaklamp, hoofdlamp, batdetector, warmtebeeld camera en nog veel meer.

 

 apodemus logo def 

Gefascineerd door vleermuizen! Daarom wil Apodemus graag goed onderzoek ondersteunen. Wij willen dat u het maximale uit uw veldwerk kunt halen. Onze service en eigen producten dragen daaraan bij. Veldwerk gaat immers nooit precies zoals u het gepland hebt. Zojuist een project gegund gekregen en snel specifieke apparatuur nodig? Met spoed een vervangende batdetector nodig? Of heeft u een technische vraag over hoe één van de apparaten het best in het veld te gebruiken is? U kunt terecht bij Apodemus field equipment. Via de webshop worden high end veldmaterialen voor vleermuisonderzoek verkocht, zoals batdetectors, een verwarmde vleermuiskast, een bat lure en vleermuis tel-apparaten.

 

  elsken ecologie

Elsken Ecologie is een onafhankelijk ecologisch advies- en onderzoeksbureau werkend vanuit Noord-Holland, op Terschelling en landelijk actief.
Elsken Ecologie levert een breed scala aan groene diensten voor particulieren, bedrijven en overheden in de randstad en daarbuiten in zowel Noord-Holland als alle andere provincies. Wij verzorgen onder andere ecologische quickscans en natuurtoetsen, ecologische begeleidingen en inventarisaties ten behoeve van bijvoorbeeld beheer, BREEAM certificeringen en de subsidie regeling natuur en landschap, de snl.