De VLEN is een werkgroep voor en door vrijwilligers. Wij zetten ons in voor de bescherming van vleermuizen in Nederland. Lidmaatschap van de VLEN is gratis. Daarom zijn wij voor het uitvoeren van onze activiteiten, zoals het onderhoud van de website, het maken van de Nieuwsbrief, en het organiseren van de VLEN-dag en de Nacht van de Vleermuis, geheel afhankelijk van sponsoring en donaties.

Wilt u een bijdrage leveren aan ons doel, het geven van voorlichting over vleermuizen en het beschermen van vleermuizen, dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL26INGB0000203737 t.n.v. Zoogdiervereniging, met daarbij duidelijk vermelden 'gift VLEN'.

 

Voor bedrijven is het mogelijk om sponsor van de VLEN te worden. Wij bieden de volgend mogelijkheden (Neem voor deze mogelijkheden contact op met de VLEN (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) :

Platina

Minimaal €1000
U wordt sponsor van de VLEN-dag; uw logo wordt geplaatst op de aankondiging en indien gewenst kunt u een banner met uw bedrijfsgegevens in de zaal zetten. Indien gewenst kunt u tijdens de vlendag een marktkraam neerzetten en/of een korte lezing verzorgen. Verder wordt uw logo een jaar lang, inclusief link, geplaatst op www.vleermuis.net en www.nachtvandevleermuis.nl. Ook wordt in ieder nummer van de VLEN-nieuwsbrief (2 of 3 nummers per jaar) gedurende één jaar een advertentie van een hele pagina geplaatst.
In plaats van sponsoring in geld, is het voor een Platina sponsorschap ook mogelijk dat u zelf een zaal ter beschikking stelt waarin de VLEN-dag plaats kan vinden.***

Goud

minimaal €750,-
U wordt sponsor van de VLEN-dag; uw logo wordt geplaatst op de aankondiging en indien gewenst kunt u een korte lezing verzorgen. Verder wordt uw logo een jaar lang, inclusief link, geplaatst op www.vleermuis.net en www.nachtvandevleermuis.nl. Ook wordt in ieder nummer van de VLEN-nieuwsbrief (2 of 3 nummers per jaar) gedurende één jaar een advertentie van een hele pagina geplaatst.

Zilver

minimaal €500,-
Uw logo, inclusief link, wordt een jaar lang op onze websites www.vleermuis.net en www.nachtvandevleermuis.nl geplaatst. Ook wordt in ieder nummer van de VLEN-nieuwsbrief (2 of 3 nummers per jaar) gedurende één jaar een advertentie van een halve pagina geplaatst.

Brons

minimaal €250,-
een keuze uit de volgende mogelijkheden:
• Een advertentie van een halve pagina in de VLEN-nieuwsbrief gedurende een heel jaar,
• Plaatsing van uw logo op onze websites www.vleermuis.net en www.nachtvandevleermuis.nl

Koper

 minimaal €50,- of gelijkwaardige hulp aan VLEN (in overleg)
• stand op VLEN-dag

Alle opties samengevat in een tabel

  Koper Brons  Zilver  Goud  Platina 
 stand op VLEN-dag x        
 advertentie halve pagina of logo op website     x      
 advertentie halve pagina      x  x  x
 logo op website      x  x  x
 reclame tijdens VLEN-dag + lezing        x  x
 reclame + stand + lezing tijdens VLEN-dag          x

 *** VLEN-dag: Een locatie voor de VLEN-dag moet geschikt zijn voor minimaal 120 personen. Daarnaast moet een kleine kantine aanwezig zijn om koffie en thee te bereiden of moet er de mogelijkheid zijn om ter plaatse thee, koffie en broodjes te bestellen. Omdat onze leden uit alle delen van het land komen, geven we de voorkeur aan een locatie centraal in Nederland, goed bereikbaar met het openbaar vervoer.