Sponsors gezocht

De Vlen is een werkgroep voor en door vrijwilligers. Wij zetten ons in voor de bescherming van vleermuizen in Nederland. Lidmaatschap van de VLEN is gratis. Daarom zijn wij voor het uitvoeren van onze activiteiten, zoals het onderhoud van de website, het maken van de Nieuwsbrief, en het organiseren van de VLEN-dag en de Nacht van de Vleermuis, geheel afhankelijk van sponsoring en donaties.

Wilt u een bijdrage leveren aan ons doel, het geven van voorlichting over vleermuizen en het beschermen van vleermuizen, dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL72INGB0006236600 t.n.v. Vleermuiswerkgroep Nederland te Nijmegen.

 

Voor bedrijven is het ook mogelijk om sponsor van de VLEN te worden. Wij bieden de volgend mogelijkheden:

Goud
- €1750,- of €750,- en voorzien in locatie voor de VLEN-dag (***)
Daarvoor wordt u sponsor van de VLEN-dag; uw logo wordt geplaats op de aankondiging en indien  gewenst kunt u een kort praatje verzorgen. Verder krijgt u een jaar lang een logo inclusief link op Vleermuis.net, plus een advertentie van een halve pagina in de VLEN-nieuwsbrief gedurende een heel jaar.

Zilver
- €500,-
Een jaar lang een logo inclusief link op Vleermuis.net, plus een advertentie van een halve pagina in de VLEN-nieuwsbrief gedurende een heel jaar.

Brons
- €200,-
Een advertentie van een halve pagina in de VLEN-nieuwsbrief gedurende een heel jaar.


Neem voor deze mogelijkheden contact op met de Vlen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

 *** VLEN-dag: Een locatie voor de dag moet geschikt zijn voor minimaal 120 personen. Daarnaast moet een kleine kantine aanwezig zijn om koffie en thee te bereiden of er de mogelijkheid zijn om ter plaatse thee, koffie en broodjes te kunnen bestellen. Omdat onze leden uit alle delen van het land komen hebben we de voorkeur voor een locatie een centraal in Nederland en in ieder geval goed bereikbaar met het openbaar vervoer.