geluidsoverlast

  • Cecile
  • Onderwerp Auteur
12 jaren 11 maanden geleden #565 door Cecile
Beantwoord door Cecile in topic Re:geluidsoverlast
We hebben ze al wel gehoord, maar nog niet zo veel als andere jaren. Volgens mij brengen ze de winter ook in ons huis door, want we horen ze ook in de wintermaanden en ik weet zeker dat het vllermuizen zijn. (heb ze gezien)Bedankt voor de reactie.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
12 jaren 11 maanden geleden #564 door Bregtje
Beantwoord door Bregtje in topic Re:geluidsoverlast
hoi,

een vleermuizen kast ophangen geeft geen oplossing, ze zullen er sporadisch misschien eens in gaan zitten maar hebben hun kraamverblijf op een vaste plek, in dit geval in jullie huis dus.
neem eens contact op met een vleermuis werker in de buurt, hij of zij kan je verder helpen, bijvoorbeeld door je door te verwijzen naar een fauna adviesbureau, die een oplossing kunnen zoeken en de boel kunnen inventariseren.

zijn de vleermuizen al aanwezig nu, of moeten ze nog komen vanaf hun winterlokatie?

Zoogdierwerkgroep Friesland - ecologsich veldwerker

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

  • Cecile
  • Onderwerp Auteur
12 jaren 11 maanden geleden #563 door Cecile
geluidsoverlast werd gestart door Cecile
Wij hebben s nachts veel last van geluidsoverlast van de vleermuizen en slapen hierdoor vanaf maart tot en met september heel slecht. Het is niet normaal hoeveel geluid ze maken. We slapen onder het dak en de vleermuizen zitten wrs onder de pannen tussen de isolatie. We kunnen er vanuit onze slaapkamer niet bij, maar we hebben er al wel geregeld een op bezoek gehad s nachts wat we ook niet prettig vonden aangezien ze heen en weer rakelings over ons bed vlogen. Is het een idee om vleermuiskasten op te hangen of is de kans klein dat ze daar in gaan zitten?

Bedankt!

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Moderators: Saskia RoselaarRene JanssenGerrit KolenbranderPeter TwiskCarolienMarga van der TolF.A. van MeursErik KorstenMirjam van den OudenvleermuisMaarten BreedveldBernard van Duijnenbernadette van NoortCarlo Wijnenjip_geluid_mod
Gemaakt door Kunena