Opvallende vleermuis

  • aj
  • Onderwerp Auteur
13 jaren 2 maanden geleden #533 door aj
Beantwoord door aj in topic Re: Opvallende vleermuis
Hoi Idref,
Ik denk toch dat je dat gedroomd hebt. Fruit etende vleermuizen zijn redelijk groot geschapen, maar dat is niet hetzelfde dat een vleermuis zijn hele lichaam kan tillen aan zijn geslacht. Ik denk dat het dan een soort bungee touwtje wordt. De pootjes van een vleermuis zijn veel beter geschikt. Die hebben een soort slot mechanisme en dan kan een vleermuis hangen zonder dat dit energie kost.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

  • Idref
  • Onderwerp Auteur
13 jaren 2 maanden geleden #530 door Idref
Opvallende vleermuis werd gestart door Idref
Ik heb een vraag omtrent mijn overtuiging dat ik ooit een documentaire heb gezien, die repte over een vleermuis die aan zijn genitaliën kan hangen. Ik kan op google niets vinden over zo'n vleermuis, dus heb jaren gedacht dat ik het gedroomd moet hebben. Ik kreeg echter gisteren een foto van een vleermuis met zijn genitaliën in beeld en toen viel me op dat het anatomisch mogelijk moest zijn.

Heb ik het gedroomd of bestaat een vleermuis die dat kan? Voor de duidelijkheid: ik maak geen grapje! Ik ben benieuwd of iemand mij misschien kan helpen!

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Moderators: Saskia RoselaarRene JanssenGerrit KolenbranderPeter TwiskCarolienMarga van der TolF.A. van MeursErik KorstenMirjam van den OudenvleermuisMaarten BreedveldBernard van Duijnenbernadette van NoortCarlo Wijnenjip_geluid_mod
Gemaakt door Kunena