Forumhandleiding

Plaats nieuw bericht

Ga naar het onderwerp waarover je een bericht wil plaatsen. Klik op 'nieuw bericht'. Vul je naam, emailadres en onderwerp in (is automatisch voor geregistreerde gebruikers). Typ je bericht in in het grote witte vak (berichten). Gebruik evt. boardcodes of smilies. Alleen geregistreerde gebruikers kunnen bestanden of afbeeldingen toevoegen (zie onder). Voor niet-geregistreerde gebruikers: Sluit af door de code in geel over te typen. Afsluiten door op 'doorgaan' te klikken.

 

Afbeeldingen en bestanden toevoegen

De afbeeldingen en bestanden die toegevoegd kunnen worden aan dit forum hebben om praktische redenen een beperking in formaat. Een afbeelding mag maximaal 1000 bij 1000 pixels zijn, met maximale bestandsgrootte 300 Kb. De mogelijke bestandstypen die aan het forum kunnen worden teogevoegd zijn: zip, txt, doc, gz, pdf, jpg, tif en wav. 

 

Plaats reactie op bestaand bericht

Ga naar het onderwerp waarover je een bericht wil plaatsen. Klik op 'reageer'. Vul je naam, emailadres en onderwerp in. Typ je bericht in in het grote witte vak (berichten). Gebruik evt. boardcodes of smilies. Sluit af door de code in geel over te typen en klik op doorgaan.

Als je vooral wilt reageren op nieuwe (actieve) berichten, ga dan naar 'toon laatste berichten'.

 

Terug 

Je kunt terug naar het begin van het forum door in de forum-balk op 'forum-home' te drukken. 

 

Bekijken nieuwe berichten

Onderaan het forum staat een lijst met recent geplaatste berichten. Voor ingelogde gebruikers: bij nieuwe berichten zal het vleermuisje aan de linkerkant beginnen te fladderen.

 

Vleermuiswerkers

Niet alle onderdelen van het forum zijn openbaar toegankelijk. Het onderdeel 'vleermuiswerkers' is alleen toegankelijk voor geregistreerde gebruikers die hier toegang voor hebben gevraagd en gekregen. In dit forumonderdeel kan o.a. gediscussieerd worden over determinatie aan de hand van foto's en geluiden. Ook kunnen nieuwe waarnemingen worden gemeld.